Änglarna is back!

Inspelningen av nya säsongen av Sofias Änglar har börjat. Denna vecka har vi varit i Helsingborg. Har varit dålig på att blogga. Man sugs så mycket in i inspelningen. Vi är så glada att få göra en ny säsong. Vi är så tacksamma för att vi kan hjälpa alla underbara människor som haft det tufft. Om det är någon som funderar på att söka, tveka inte. Vi letar nya familjer nu. Kriterierna är att du ska varit med om något tufft. Sjukdom eller döds. Sjukdom eller dödsfall. Och när livet är tufft vet vi att det är svårt att uträtta saker hemma. Men andra ord ska du ha ett bygg eller renoveringsbehov.

Teamet som jobbar är fantastiskt. Många härliga roliga typer.

 

I varje avsnitt är jag en färg. Denna vecka var det rosa vecka. Det är skönt att veta vad man ska ha på sig varje dag. Det blir lite som en uniform. 

 

Var och spelade in på ett av Helsingborgs äldsta fik. Zoegas, som ligger nere i hamnen. Snyggt ställe med galet gott kaffe.

 

3
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*