Wrapp tjänst

Den här veckan har jag gått “all in” med den här nya tjänsten från Wrapp och re:member.   För er som inte lyssnade förra veckan så har jag alltså gått och blivit testpilot för beta-versionen av en ny shopping-app som är kopplad till ett kreditkort. Jag behöver inte längre hålla koll på alla olika lojalitetskort, presentkort eller rabattcheckar. I appen ser jag mina personliga erbjudanden (massa tuffa varumärken som jag verkligen gillar) och när jag sedan betalar med mitt kort som är kopplat till appen får jag en push. Pushen berättar hur mycket pengar jag får tillbaka och i de flesta fall öppnar jag också upp ett nytt erbjudande som matchar mig som konsument. Jag kan även följa min köphistorik i appen och se hur mycket pengar jag faktiskt sparar varje månad/dag.

Jag började som testpilot bara för en vecka sedan men har redan hunnit gå och bli en riktig “Wrappare”. Jag tänkte: “Jag testar ett erbjudande”. Så jag och Magnus gick till Pocket där vi skulle få tillbaka 100 kr på en middag. När jag betalade fick jag en push där det stod: “Du har fått tillbaka 100 kr och har öppnat upp ett nytt erbjudande från Giro”. Nice! Jag öppnade appen och det visade sig vara en gratis glasskula. Så efter middagen gick vi till Giro och tog vår lilla efterrätt. Sedan dess har jag varit fast och använder Wrapp dagligen, då det ständigt kommer nya erbjudanden på ställen som jag ändå ska handla på.

Det som är så grymt är att jag inte behöver samla några löjliga poäng på ett klubbkort under ett års tid, utan får pengarna tillbaka direkt. Oftast får man ju en liten värdecheck på ca. 200 kr efter ett års shopping i en butik.… Det är ju egentligen INGENTING! Nu när jag använder Wrapp överallt så sparar jag in lite här och där varje dag, vilket gör att jag dagligen nästan sparar 150 kr. Vilket är mycket pengar!

Och nu är det ju så att Wrapp är vår nya sponsor och vi är så glada att de låter oss ge ut ett specialerbjudande till alla våra lyssnare. Så nu kan ni med bli Testpiloter för nya Wrapp och spara massa pengar. Hur går ni tillväga? Ladda hem appen, slå in specialkoden för alla podlyssnare som är PS2015 och ansök sedan om ett re:member flex-kort genom Wrapp-appen så får du, när du ansökt och godkänts, 400 kr i välkomsterbjudande att handla för på något av deras varumärken. Detta får enbart du som poddlyssnare – så passa på att signa upp redan idag! 

Länk till film: https://vimeo.com/130300124

7
1

1 Comment

  1. Emma 19 juni, 2015 Reply

    Sofia – hjälp! Jag behöver bikta mig!
    För några månader sen satt jag på bussen på väg hem från skolan, jag sitter precis bredvid utgången och när bussen stannar är det en kille typ i min ålder som ska gå av. När han passerar mig hör jag hur något slår i golvet, han har tappat en nyckelring med två-tre nycklar i. Jag följer honom med blicken för att se om han märker det o plockar upp dom, men det gör han inte! Helt handlingsförlamad sitter jag kvar på min plats och kollar ivrigt omkring mig för att se om någon annan har märkt det, men det har dom inte!! Ingen annan verkar reagera och jag ser hur han går ut ur bussen och jag tänker att jag måste kalla på honom eller något, men tänker oxå nej men någon annan måste ju ha märkt det o kommer göra något. Men inget händer, han försvinner iväg och till slut kör bussen iväg också. Där sitter jag och stirrar på hans nycklar några ett par meter framför mig men försöker få det att se ut som att jag ibte heller märkt något så sätter mig o stirrar ut genom fönstret, där jag ser honom vandra allt längre bort… Det kändes som en evighet från det att han tappade dem tills bussen kört iväg men jag gjorde ingenting och jag vet hur lack jag hade blivit om någon sett mig tappat något och inte gjort något. Skämts något enormt över detta och inte vågat berätta för någon eftersom, vad är mitt straff??
    //Skåne-tösen Emma

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*