Kanal 5s junifest

Igår smällde det till ordentligt. Tänkte egentligen att jag skulle ta det lugnt. Men icke.. Varje år har Kanal 5 en stor sommarfest. Och varje år är det olika teman. I år var det sporttema. Själv tog jag på mig ridstassen. Folk hade satsat rejält. Det var basket, boxning, golf, ballet och skidåkning, cheerleaders och många fler representerade. 

Efter middagen började underhållningen. Och wow vilket drag det blev. Det började med ett ungt stjärnskott som heter Elias. Sedan var det LeilaK och Rob and Raz tur. Sedan kom Petter och som final Wyclef. Sistnämnde hoppade även ner på scenen och gick fram till mitt bord och ställde sig på en stol och sjöng. 

Sedan spelade jag öl-pong = livsfarligt och dansade till Marmeladorkestern. Bästa utklädnaden var min kompis Peter som var golfgreen.

5
1

1 Comment

  1. Tina 14 juni, 2015 Reply

    Angående halsbandet från Magnus: du ska säga det. Tänk om han hittar det första halsbandet och du har det andra på dig.. Hoppas du berättar i nästa pod-avsnitt hur du gjorde.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*