Lennox kalas

Min yngste Lennox fyller 9 år den 30 juni. Och som ni som fyller år på sommaren vet så är alla bortresta då. Så om det ska bli kalas så blir det ofta efter sommaren.  I år hade Lennox tjatat till sig att ha kalas innan sommaren. Han hade också bespetsat sig på att få bjuda på den enorma havrebollen som finns att köpa på Coop.

Så igår var det då äntligen plats. Jag hade gjort en lång ledtrådskedja med bilder till en grillplats i skogen. Det tog 20 minuter för barnen att lista ut vart de skulle och gå dit. Jag hade fotograferat av saker som de skulle känna igen, och på så sätt hitta nästa ledtråd. 

Väl på plats blev det korvgrillning, blåsrörsskytte och luftgevär. Och så den enorma havrebollen såklart. Ungarna hittade också ett fågelbo, som jag fick tips om på Instagram var Koltrastägg. Vi hittade även ett mycket sällsynt godispåseträd!!!

10
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*