Ta chansen som jag och Pernilla och bli testpilot på Wrapp!

Jag och Pernilla har inlett ett samarbete med Wrapp och re:member, där vi nu som Tespiloter ska prova betaversionen av deras nya tjänst. Du som läser min blogg har nu också möjligheten att vara en av de första som testar och vi får ge dig ett fint välkomsterbjudande! Om du ladder ner appen och ansöker om kreditkortet re:member flex och godkänns får du 400 kr att shoppa för hos en av deras samarbetspartners. Bra va? 


Så vad är den nya tjänsten? Tanken är att jag inte längre ska behöva hålla koll på alla mina presentkort, rabattcheckar eller lojalitetskort. Nya Wrapp är en app som kommer tillsammans med ett re:member flex-kreditkort, utan uppsägningstid eller årsavgift. Genom appen tar jag del av alla erbjudanden som sedan kopplas direkt till mitt kort. När jag betalar med det nya kortet får jag tillbaka pengarna direkt och öppnar upp fler personliga erbjudanden beroende på vad jag har handlat. 
Exempelvis: Jag ser ett erbjudande från restaurangen Miss Clara, där jag kan handla för 200 kr och få 50 kr tillbaka. Jag ringer Pernilla, vi går dit och äter deras ljuvliga fisk- och skaldjursgryta, jag betalar sedan med mitt nya re:member flex-kort. Då får jag direkt en push notis med ett kvitto som säger hur mycket pengar jag fick tillbaka. Samtidigt låser jag upp ett nytt erbjudande från ex. Pocket by Pontus som säger “Kom förbi oss ikväll, vi bjuder på en efterrätt”. En roligare shoppingupplevelse, helt enkelt! 


Vill du också bli testpilot? 

Ladda hem appen från GooglePlay (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wrapp.android) eller AppStore (https://itunes.apple.com/se/app/wrapp/id458640944), slå in specialkoden som är PS2015och ansök sedan om ett re:member flex-kort genom Wrapp-appen. När du godkänts aktiverar du ditt välkomsterbjudande genom att göra ett första köp med ditt nya re:member flex-kort

5
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*