Nytt podavsnitt tillägnat alla härliga mammor!


I detta avsnitt hyllar vi mammor. Pernillas son Benjamin är på besök och lagar en pasta ”to-die-for”.


Vad är det vanligaste man tappar i toalettstolen? Och varför använder vi egentligen läppstift? Vi ringer upp författarinnan Martina Haag, på jakt efter den sanna bilden av Sofia Wistam. Och självklart brottas vi med samvetet i en bikt.


Jag och Pernilla har inlett ett samarbete med Wrapp och re:member, där jag nu som Tespilot ska prova betaversionen av deras nya tjänst. Du som läser min blogg har nu också möjligheten att vara en av de första som testar och vi får ge dig ett fint välkomsterbjudande! Om du ladder ner appen och ansöker om kreditkortet re:member flex och godkänns får du 400 kr att shoppa för hos en av deras samarbetspartners. Bra va? 

Så vad är den nya tjänsten? Tanken är att jag inte längre ska behöva hålla koll på alla mina presentkort, rabattcheckar eller lojalitetskort. Nya Wrapp är en app som kommer tillsammans med ett re:member flex-kreditkort, utan uppsägningstid eller årsavgift. Genom appen tar jag del av alla erbjudanden som sedan kopplas direkt till mitt kort. När jag betalar med det nya kortet får jag tillbaka pengarna direkt och öppnar upp fler personliga erbjudanden beroende på vad jag har handlat. 

Exempelvis: Jag ser ett erbjudande från restaurangen Miss Clara, där jag kan handla för 200 kr och få 50 kr tillbaka. Jag ringer Pernilla, vi går dit och äter deras ljuvliga fisk- och skaldjursgryta, jag betalar sedan med mitt nya re:member flex-kort. Då får jag direkt en push notis med ett kvitto som säger hur mycket pengar jag fick tillbaka. Samtidigt låser jag upp ett nytt erbjudande från ex. Pocket by Pontus som säger “Kom förbi oss ikväll, vi bjuder på en efterrätt”. En roligare shoppingupplevelse, helt enkelt! 

Vill du också bli testpilot? 

Ladda hem appen från GooglePlay (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wrapp.android) eller AppStore (https://itunes.apple.com/se/app/wrapp/id458640944), slå in specialkoden som är PS2015och ansök sedan om ett re:member flex-kort genom Wrapp-appen. När du godkänts aktiverar du ditt välkomsterbjudande genom att göra ett första köp med ditt nya re:member flex-kort. 


4
2

2 Comments

  1. Desiré 1 juni, 2015 Reply

    Hej lyssna nyss på eran podd, lika bra som alltid! ni gör ett riktigt bra jobb! Ni fråga om Trisslotter. Jag tycker har man gett bort en triss och den personen vinner 1 miljon som ni sa, så kan jag tycka att man delar med sig i alla fall liten summa 10 tusen-100 tusen. Men vinner man 10 tusen så tycker jag dem kan få behålla detta, man har ju ändå gett bort den? Skulle man ta tillbaka en present om man exempel skulle köper det på loppis eller liknade sen fick man reda på att den var värd 10 tusen, nee det skulle man inte för man gett bort den i gåva! tack för en fantastisk podd.

  2. Berit 1 juni, 2015 Reply

    Äh är man så dum/snäll att ge bort en Trisslott så får man skylla sig själv. Jag skulle aldrig komma på tanken att jag skulle få någon del i vinsten eller dela med mig till den som gav mig den. Det vore ju som om jag skulle kräva att få dricka ett glas vin ur det där dyra fina vinet som jag gav bort..hur knäpps skulle inte det va?
    Tack för en bra podd som håller mig sällskap på söndagspromenaden :)

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*