En sanslös matupplevelse!

Igår blev vi bjudna på middag på Adam & Albin. Det är ett fantastiskt ställe i Stockholm, där man tittar på och samtalar med kocken, när maten tillagas. Jag kan utan tvekan säga att det var det godaste jag någonsin ätit. Och samtidigt som man fick tips om tillagning blandades sig sött, salt, surt och starkt i munnen vid varje tugga och man blev helt salig. 

Vi var 10 stycken totalt och det var så mysigt. Man vandrade också runt till baren, köket och tmiddagsbordet under kvällen. Det passar mig perfekt. Jag har lite svårt att sitta still.

EditJag kan bara ödmjukt och tacksamt säga att det här var en fantastisk upplevelse. Jag vet att det är svårt att få bord.  Och det kostar rätt mycket. Men oj oj oj, vad gott och trevligt det var. Ett minne för livet.

6
1

1 Comment

  1. Pernilla 30 maj, 2015 Reply

    Ååååååh, sååååå avnudsjuk!!! Jag vill också!!! Kom ihåg det när jag fylller 50! :-)

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*