Återbesök med Änglarna

I tre dagar har jag och Johnnie och Mattias åkt och besökt familjer vi varit hos i Sofias Änglar den senaste säsongen. Det är så kul att få se vad som hänt sedan vi lämnar. Lyckades vi skapa en liten nystart?  Resultatet får ni se om tre veckor på Kanal 5. Säsongsavslutningen. Idag var vi i Nynäshamn. Först spelade vi i in vid Nynäs Havsbad. Obeskrivligt vackert. Vill åka tillbaka snart med min man.Sedan hälsade vi på Tyra som var med i avsnitt 1. Hon har fått en lillebror sim heter Edward.

10
1

1 Comment

  1. Therese 28 maj, 2015 Reply

    Ser på Sofias änglar varje vecka och kan inte låta bli att gråta över vilka tragedier folk drabbas av. Det ni gör är helt fantastiskt, hoppas att det kommer fler säsonger. Ska bli spännande att se detta avsnitt.
    kram
    Therese

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*