Fantastisk Yasuragi dag.

Idag smet jag iväg med min dotter Sindy från sjuk man och bråkiga småkillar. Hade lite dåligt samvete. Men vi var inbjudna att tillbringa dagen på det japanska badet Yasuragi, som ligger utanför Nacka.  Detta ville man inte missa. Får gottgöra familjen imorgon.

Vi åt en fantastisk lunch. Fick prova på andningsövningar i den strålande solen. Träffade massor av härliga människor.

Sedan blev det bad och skrubb i varma källor. Det är så härligt att alla går omkring i sina kimonos. Så avväpnande på något sätt. 

Fick även prova på en ny form av massage. MassageAirWellness. Man hängde som en liten kokong. Och massören killade och masserade genom tyget. En väldigt speciell upplevelse som jag verkligen vill göra om. 

Sedan var det sushi-skola. Vi blev guidade av proffskockar. Riktigt kul. Och lättare än vad det ser ut. Bra tips  är att köpa färdigt ris från en restaurang. Sedan bar det av till Teriaykirestaurangen. Maten var sanslös. Hej då LCHF. Vi ses en annan dag.

Sindy och jag tog sedan ett kvällsdopp och kröp ner i de mysiga sängarna.

8
3

3 Comments

 1. Berit 25 maj, 2015 Reply

  Ser underbart ut!! Din dotter är verkligen lika vacker som du :)

 2. Sandra, Jkpg 26 maj, 2015 Reply

  Hej fina Sofia
  Kul att få se bilder från Yasuragi. Verkar vara ett fantastiskt ställe. En dröm för mig att få åka dit och koppla av från tuffa vardagen hemma.
  Många härliga personer ni var där, underbart ju och vikten fin dotter du har.
  Jag är en trogen bloggläsare till goa Pernilla så följer såklart er podd och jag bara älskar den. Det var första gången jag lyssnade på en podd när ni hade premiär och nu är jag fast för den ;) min höjdpunkt på veckan. Ska idag lyssna på senaste podden. Ni får mig att skratta och le och värmer mitt hjärta, tusen TACK fina ni ❤️❤️
  Tro inte ni anar hur mycket det betyder för mig.
  Ha en fin tis
  Må så gott
  Kramar Sandra

 3. Karin 26 maj, 2015 Reply

  Vad liks ni är din dotter och du:)

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*