Gnägg

Idag var jag iväg och spelade in en så kallad pilot. Dvs ett testprogram. Det är jag och Musse Hasselvall och ett gäng härliga hästar. Både jag och Musse har relativt nyligen blivit hästfrälsta. Ridning gör mig verkligen till en gladare människa. 

Musse är modig och galen. Jag är lite mer försiktig och feg. Först besökte vi några som höll på med Western ridning. Så annorlunda att rida med långa tyglar. 

Sedan hälsade vi på några voltige tjejer, som visade  fantastiska saker på hästryggen.Musse och jag fick även prova. Först på en ”trähäst”. Sedan på riktigt häst och tillslut ombytta i  fräsiga kläder. Musse var så galet duktig. Han hoppade upp i full galopp. Jag är stel som ett kylskåp. Men gjorde så gott jag kunde.

Finalen var att vi båda red tillsammans. Jag baklänges! Och Musse stod upp och hoppade. Helt galet. Men sååååå kul!

11
2

2 Comments

  1. Berit 21 maj, 2015 Reply

    Åh så roligt hoppas på att få se detta i rutan snart då :)

  2. Micaela 22 maj, 2015 Reply

    Åh, det var så kul att ni kom och provade voltige! Speciellt eftersom du är en sån förebild för mig. :) Ni var jätteduktiga båda två! Vi var imponerade. :D

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*