Podtime och teater.

Idag kom Pernilla förbi mitt kök för att spela in vår podcast. Såklart blev det både tårta (receptet hittar ni på pernillawahlgren.se) och presenter. Pernilla överöste mig med paket. Både ringar, armband, T-shirt och klänning. Dessutom ett örtsalt som sägs vara helt magiskt. 

Själv hade jag köpt ett sex-ägg till Pernilla i LA. Så att hon ska komma till skott. Sedan kom mamma förbi och hade med sig fina liljekonvaljer. Det har blivit nästan som en tradition varje födelsedag.Sedan blev det spontanbesök av Hanna och Saga. Saga fick en Frostkeps med fläta av mig som jag köpt på resan. Det var mycket lyckat. Sedan blev jag medbjuden på teater. Det var Chicago på Stadsteatern som var målet. Men när vi kom dit laddade till tänderna för att köpa sista minuten biljetter visade det sig att vi tittat fel på dagarna. Den gick inte. Så vi valde spontant en annan föreställning istället. ”Den besynnerliga händelsen”. För mig som precis arbetat med en dokumentär om Asperger, var det mycket igenkänning. Den var riktigt bra. Sedan begav vi oss till Teatergrillen för att möta upp en gäng brudar. Den blev goda, drinkar, god mat och dans igen…. Herregud. Jag måste skärpa mig och vara nyttig. Men livet är så kul!15
1

1 Comment

  1. Negar 10 januari, 2018 Reply

    Hej Sofia,
    Var kan man se dokumentären om asperger?

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*