Hemma igen! 

Flygresan gick sjukt bra både dit och hem. Min kompis hade skickat mig Jetlag-tabletter som verkligen funkade. Hade inte köpt så mycket presenter. Men ungarna fick de dom önskat sig. Knasigt USA godis. (= e-medels gift)

10
3

3 Comments

 1. Marie 16 maj, 2015 Reply

  Berätta vad är det för tabletter? ? :-)

 2. Junitjej 17 maj, 2015 Reply

  Det måste vara skönt att komma hem igen. Visa nu upp klänningen du fick av PW!

 3. Lotta 17 maj, 2015 Reply

  Hej Sofia,
  Det verkar som du har haft det bra på resan. Du var ju i Barcelona för en tid sedan. Jag skulle uppskatta om du kunde ge lite restips gällande den staden, hotell, bra restauranger, sevärdheter och shopping. Ska dit i oktober så det vor jättekul om du kunde berätta lite.
  Kram

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*