LA med Liz dag 2

Dei är kallt i Los Angeles just nu. Har inte riktigt packat för det. Det får bli lite lager på lager med alla tunna kläder jag har med mig.  Liz är lite bekymrad inför festen. Vi försöker alla intyga henne att det inte spelar någon roll. Vi kommer dansa oss varma. Det kommer bli helt fantastiskt! Först blev jag och Magnus bortskämda med fantastisk frukost igen. 

Sedan åkte vi runt och kollade i roliga affärer. Magnus som designar kläder hittade en butik som sålde fjädrar. Efter en halvtimme hade han valt ut sina favoriter. Mötte upp tjejerna. Åt en fantastisk lunch. Min diet går åt skogen. I en second-hand affär blev Liz förälskad i en demin kavaj. Den hade tillhört Bing Crosby. Prislappen var 5000 dollar!!!!!!

6
1

1 Comment

  1. Berit 8 maj, 2015 Reply

    Åh det ser härligt ut. Skulle verkligen vilja uppleva detta land någon gång! Gillar din outfit för dagen!!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*