LA  med Liz. Dag 1

Vaknade vid 7.30. Helt otroligt att jag lyckades sova så länge. Det var som att jag hoppade över en natts sömn, och sedan bara hoppade på Los Sngeles tid. Min kompis Liz, som jag bor hos, har sin stora 50-års fest på fredag. Det är lite fix kvar. Vi började dagen med at göra goodiebags till gästerna. Bla Treo och Resorb.  Blev serverad en grym frukost. Hon hyr ett fint lite hus i Eco Park. Första ärendet var skräddaren. Han ska sy upp Liz partykläder tills på fredag. Det är en njutning att bara sitta och åka bil i LA. Så mycket att titta på. Liz kör som en galning. Sedan blev det lyx med manikyr och pedikyr. Sedan mötte vi upp två kompisar, Ulrika och Johanna. Vi åt en utgod lunch. Därefter begav vi oss till Olympic Spa. Man kan också kalla det himmelriket på jorden. Varma och kalla bad. Ångbastu och sedan blir skrubbad från topp till tå. All död hud försvinner från kroppen. Man blir insmord med honung och mjölk!! På riktigt så blir man len som en babyrumpa över hela kroppen. Har ni vägarna förbi missa inte att prova! 

Sedan blev det middag på en italiensk restaurang. Liz kompis Magnus joinade.

5
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*