Min äldsta vän Gigi!

Gigi och jag träffades i grundskolan. Hon är min älsta vän. Då var vi två udda fåglar på skolgården på Lidingö. Sedan dess har det hänt så mycket i våra liv. Glädje, sorg, popstjärne och tv-karriär. Barn och män.  Gigi har bott i London och Tokyo. Ikväll var hon hemma i Sverige en snabbis för att fira sin 50-årsdag. 50!!!!! Helt galet. Fattar ingenting. Hur kan åren ha gått så fort.

Vi möttes upp på en thailändsk restaurang på Östermalm. Oj vad kul att träffa på alla gamla bekanta. Många har jag inte sett på 35 år. 

Lite roligt trivial är att jag gjorde kläderna till Freestyles första LP. Jag var inte mer än 14-15 år och sydde upp kläder av tyger jag hittade. Jag var ung och odödlig.

Edit

Kul att träffa Tommy och Jocke igen. Jocke arbetar med kameror och Tommy gör musik och har hästgård. Gigi är hemmafru i London. Med två stora fina barn. 

11
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*