Kompisar från förr!

För några år sedan sände jag radio på RixMorronZoo tillsammans med Roger och Ola. Det var vansinnigt roligt. Men lite slitigt att gå upp så tidigt såklart. Klockan ringde 04.45. Stön. Men just att det var så kul när man väl var där gjorde att jag stannande i två år. Innan dess hade jag även sänt eftermiddagar. Jag älskar att göra radio. Det är antagligen därför jag trivs så bra med min och Pernillas pod. Imorse behövde jag inte gå upp så tidigt. Fina gäster kommer sent….

Imorse gästade jag Energy. Med andra ord mina gamla kompisar, fast på ny kanal. Vi pratade Sofias Änglar och podden. Alltid lika kul att höra allt nytt som hänt. Titti och Roger har köpt landställe. Ola har slutat röka och Roger har ny snygg kille. Roger erbjöd dig också att vara kattvakt om det behövs någon gång.Hälsade även på Anton på Rockklassiker.

8
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*