Möte med Peter Englund

Förra året den 1 december arbetade jag och den fantastiska Peter Englund med WAD-galan. World Aids Day. Något jag gärna lägger min tid, energi och kärlek på. Detta är ett ämne som alltid legat mig  varmt om hjärtat .  

Förra året var vi på Rival i Stockholm och artister som Carola och Peter Jöback gästade.  Jag hade galet roliga kläder på mig. En klänning gjord av kondomer och en som var ett enormt Red Ribbon. 

Idag hade jag möte med Peter om 1 december 2015. Det är så roligt att komma till hans ateljé. Han har så roliga kläder och rekvisita. Han är med i gruppen Dimond Dogs. Så det finns massor av galna scenkläder där. Till dom och många andra artister. Kunde inte låta bli att prova en av  Alcazar hjälmarna med speglar på som låg där. Jag längtar till galan. Det kommer bli fantastiskt kul. 

5
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*