Nytt podcast avsnitt ute!

I veckans avsnitt blir det tvära kast mellan skratt, gråt, sangria och sorg. Pernilla berättar om den tragiska förlusten av sin hund Marqy. Men det blir även en frisk fläkt av Barcelona, sexiga underkläder och önskan om förlåtelse i veckan bikt. Det är ett speciellt avsnitt. Fyllt av starka känslor. Lyssna på ITunes, på Facebook eller i er androidapp. Hoppas ni gillar det.

6
1

1 Comment

  1. Mikaela 5 maj, 2015 Reply

    Grym podddddd !!!
    påtala om att kapa fingrar,…skulle göra äppelpaj, skar äpplen på en mandolin (googla får ni se vad det är ) helt plötsligt tar äpplet slut och fjung så åkte hela knogen upp, fick sy 6 stygn o hemma pga att jag jobbar på särskola så kan inte lyfta ingenting !

    Vilket blodbad det måste vart me fingertopparna :P

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*