Loppis heaven

En kompis frågade mig för några veckor sedan om jag ville sälja kläder på en stor loppis med henne. Först sa jag nej. Jag brukar vara rätt bra på att sälja av saker på Tradera. Inte behöver jag sälja något… Men titta i garderoberna kunde man ju alltid. Och vips hade jag packat ihop 7 svarta sopsäckar fulla ned kläder jag inte använder. My god, vilken hamster jag är. 

Så lördag morgon knölade jag in dessa i min bil och begav mig till Wasahallen på Djurgården. Helgens loppis var döpt till Fashion & Fun. Och jag måste säga att det var massor av roligt att fynda, tyvärr. För meningen var ju att det skulle bli mindre i garderoben. Jag shoppade nog för lika mycket som jag sålde. Med det var roligt att byta saker. Och riktiga fyndpriser. Det mesta kostade mellan 20-40 kronor.

Mest nöjd var jag för ett par knallgula skor från Chloe’  och ett par fantastiska tallrikar från 60-talet. Tydligen är det en serie.  Elvis saknas. Är det någon som vill sälja den, hör gärna av er. Köpte också två par paljettbyxor en jacka och en väska som var formad som en mun.Efter helgen var det fortfarande 3 säckar kvar. Nu åker lite till Myrorna och resten upp på Tradera.

Dessutom har jag sent om sidor skaffat Swish. Så sjukt bra grej. 

7
1

1 Comment

  1. Anna 18 juni, 2015 Reply

    hej! Jätte kul att följa dig här med och lyssnar alltid på er podd! Undrar dock hur man hittar dig på tradera? Kramar

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*