På äventyr i Göteborg

Uppe och hoppade tidigt igår för att ta mig till Göteborg. Egentligen behöver jag inte vara här förens på söndag, då jag ska jobba här. Men åkte en dag tidigare för att passa på att se Alcazar som har sin show på Rondo.Mötte upp mina vänner Sandra och Christoffer på hotellet Gothia. Christoffer är en superduktig frisör som jag precis lärt känna. Och Sandra är en gammal bekant.

Showen var makalös. Ett disco-inferno! Och så roligt att se att publiken verkligen bejakade Travoltan i sig. Själv är jag också en riktig disco-råtta.

Efter showen blev det fest. Vi firade Tess som fyllde 45.  Hur är det möjligt att vara så vältränad och snygg när man är 45 år. Hon ser heeeelt fantastisk ut.  Själv säger hon att nyckeln är att hålla sig ifrån alkohol. Min gamla Fane Factory kompis Fernando var också med i showen. Vi har inte setts på 10 år.

4
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*