Det glada 20-talet. 

I veckan arbetade jag med en stor gala som heter Beauty Awards, #SBCA.  Den fokuserar och premierar på årets bästa nya skönhetsprodukter. Jag höll i galan tillsammans med Peter Siepen. Temat var 20-tal. Hjälp! Det kändessom mitt utseende och min kropp inte riktigt passar för det. Modet var pojkaktigt med raka linjer. Mina kurvor är svåra att dölja. Långt hår var också ett stort NO-NO. Men kul att försöka. Och det gick riktigt bra.Hyrde kläder på SVTs kostymföråd .

Fick sedan hjälp av min duktiga maskör och smink vän Helene Norberg. Hon vaxade mina ögonbryn och gjorde en klassisk 20-tals porslinsdocke-sminkning. Sotiga runda ögon. Mörk plutmun. Jag vet inte om jag kände mig så snygg. Men det kändes cool och tidsenligt. 

På galan uppträdde också burleskgruppen Black Birds. Så coola brudar. Dom kunde snurra sina tutt-tofsar dom. Har aldrig sett så snygg publik.

4
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*