Premiär för Sofias Änglar ikväll

Äntligen! Vi spelade in säsong 4 av Änglarna i höstas. Det var som vanligt otroligt känslosamt med ändå underbart att träffa alla starka familjer. Har längtat så efter att få visa upp vad vi gjort. Lite typiskt att Kanal 5 och Telia just nu tjafsar, så att det blir problem för vissa att se programmet. Gå in och titta på Kanal5Play. 

Edit

I första programmet är vi i Nynäshamn och hälsar på Tyra och hennes familj. Jag var lite nervös innan. Bara några månader tidigare hade hon blivit av med sin mamma i en bilolycka. Själv hade hon dessutom blivit förlamad. Så orättvist. Så hemskt. Men när vi kom dit och träffade Tyra så blev vi så imponerade av denna 12-åriga tjej. Maken till framåtdriv har sällan skådats. Shit vilken imponerande tjej. Hon kommer gå hur långt som helst. 17
4

4 Comments

 1. Linda N 7 april, 2015 Reply

  Såg programmet i går, jag grät & grät. Ni är så fantastiska som går in dessa familjer med såå mycket empati och värme. Livet är fan så orättvist. Men så länge empati och kärlek finns så är det såå värt och kämpa. Tack för fint program

 2. Berit 7 april, 2015 Reply

  Jättebra avsnitt och man blir verkligen rörd till tårar!!

 3. My 11 april, 2015 Reply

  Programmet var super bra. Det är så fint av er att hjälpa andra!
  Min dröm skulle vara att jag får ett jobb som ditt i min framtid ( jag går fortfarande högstadiet).
  Du är en super stor förebild för mig! När jag blir stor vill jag hjälpa folk som behöver en extra han eller bara en stort stöd.
  Jag undrar vad du har för utbildning och vad du gjorde för att få ett sånt fantastiskt jobb?

 4. Ove Lundstein 10 augusti, 2016 Reply

  Tack för ett bra program! Men varför i helsefyr måste bakgrundsmusikens volym vara så förbaskat hög att den kväver programdeltagarnas tal? Jag får sitta och dra ner volymen hela tiden på fjärrkontrollen! Jag vill höra talet och inte skrällande musik som överröstar alla!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*