Genomförkyld!

Önskar så att jag hade kunnat legat i sängen hela dagen. Så galet förkyld. Fattar inte hur mycket snor som kan produceras i mina bihålor. Och mitt öga är fortfarande inte bra. Tycker riktigt synd om mig själv. Borde tagit det lugnt och vilat. Men hade massor av saker att göra. Klockan 11 kom Pernilla förbi för att spela in avsnitt nummer 5 av vår podcast. Försökte trolla fram en röst. Det var svårt. Stämbanden är verkligen min akilleshäl. Jag blir alltid hes. Men trots detta blev det riktigt kul. Min bus-ringning var en rysare och Pernilla lagade en grymt god asiatisk rätt. Själv hade jag bakat LCHF bröd. Det blev så gott. Har inte ätit bröd på fyra veckor. Nu kunde jag unna mig en ostmacka (eller tre).

På eftermiddagen kom min kompis Lottie förbi. Hon har ett företag som gör färsk kakdeg. De heter ”7 of a kind” och är gudomligt goda. Hon är gudmor till min son Lennox. Så han fick kakdeg i massor och ett fint påskägg. Men jag fick också en present.

Det var en superfin sovskjorta! Den kommer göra att jag blir frisk snabbare!

7
2

2 Comments

  1. Catharina Sandberg 3 april, 2015 Reply

    spännande med kakdeg. finns den ute i handeln? Vilken bra idè, och fan att jag själv inte kom på det , hihi =) men lycka till.

  2. Karin B 4 april, 2015 Reply

    Häftigt med kakdeg!

    Krya på dig!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*