Nytt avsnitt av W&W podcast ute!

Äntligen! Nu ligger vårt nya podavsnitt uppe på Itunes. Det är så roligt att spela in denna podcast. Pernilla och jag har känt varandra sedan vi var 16 år. Men egentligen inte speciellt väl. Jag har alltid haft en stor beundran för henne. Hur hon fixar karriär och att vara ensamstående förälder. Men tänk att hon var rolig också!!! . Man skrattar ihjäl sig år hennes kvickhet, och hennes roliga historier.

Nu får vi äntligen tid att prata och lära känna varandra. Tillsammans med hängivna lyssnare. Och vi är genuint nyfikna av varandra. Vi spelar in i mitt kök. Det blir lite vin och god mat, som Pernilla tipsar om. Och min son Kid är ”The master of sound”. 

När detta avsnitt spelades in hade vi några journalister på besök från tidningen Mitt I. Det blev prat om förbud av spontandans. Jag gav min teori om kärlekens kostcirkel och Pernilla berätta om när hon hittade sin ”knapp”. En underbar bikt av en lyssnare och en sanslöst korkad busringning av Pernilla. Lyssna och ge gärna feedback till nästa gång vi tar plats i köket.

19
9

9 Comments

 1. Milla 29 mars, 2015 Reply

  Er podd är så fantastiskt bra. Spelade upp lite för min sambo och han garvade lika mycket som jag gjort. Trist att det är en vecka kvar till nästa avsnitt. Fortsätt som ni gör

 2. Berit 31 mars, 2015 Reply

  Ännu ett toppenbra avsnitt men som sagt jag vill gärna höra uppföljning på förra veckans busringning!! Hur gick det? Va sa de då luren lagts på? Ja många frågor finns det.

 3. Emilia 2 april, 2015 Reply

  Ni båda är så härliga att ord inte räcker till – älskar er pod!

  Kika gärna in på min nya blogg – vill gärna ha lite läsare ;-)

  Stor kram!

  http://PREGGOLICIOUS.BLOGG.SE

 4. Pia 5 april, 2015 Reply

  Jag står här o förbereder mat o grillen är igång och skrattar så tårarna sprutar åt ditt samtal om massagen

 5. Karin B 5 april, 2015 Reply

  Jag älskar er podcast!! Det senaste avsnittet lyssnade jag på när jag rastade hunden. Perfekt!

 6. Lena Sehlstedt 7 april, 2015 Reply

  Bra där tjejer! Härligt att få skratta – ni är underbara.
  Var hittar jag fototipsen?

  Kram till er båda och till Kid såklart

 7. Karin 12 april, 2015 Reply

  Kul och härlig podd, du har så skön vilsam röst och till sammans med Wahlgrenskan så komplicerar ni varann perfekt:)

 8. Karin 12 april, 2015 Reply

  Kompleterar

 9. Malin 13 april, 2015 Reply

  Måste få säga att jag bara älskar eran pod! Så sjukt kul och bra blandning av seriöst och bus :)
  Ser fram emot nästa söndag redan!
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*