100% smärta

Sorry att jag inte bloggat på några dagar. Har legat och kvidit i fosterställning. Detta pga sår på hornhinnan = galen smärta! Har nämligen nyligen börjat med linser. Eftersom jag tycker det är så sjukt svårt att sätta in och ta ut dom så blev jag så glad när jag upptäckte mådadslinser. Optikern sa att man i princip kan ha dom i en månad. Dag och natt. Utan att ta ur. I fredags kände jag hur det började skava lite. Försökte ta ur linsen. Det gick inte! Det gjorde ondare och ondare. Somnade och tänkte att jag försöker ta ut den på lördagsmorgonen istället. Vaknade upp med ett igensvullet öga som gjorde oerhört ont. Det blev till att åka in till ögonakuten. Dom plockade ut linsen. Smärtan som kom då skulle jag likställa med att föda barn. Jag var så nära att kräkas. Av ren smärta. Någon sa att hornhinnan är kroppens känsligaste organ. Fick salva och droppar. Fick åka hem och lägga mig i ett mörkt rum. Allt gjorde ont. Ljus, ljud, luft. Nu på söndag förmiddag känns det lite bättre. Phu. 

9
1

1 Comment

  1. Katrin 29 mars, 2015 Reply

    Stackars stackars dig!!!!!
    Håller tummarna att det snabbt blir bättre å bättre!!!
    toppen att du börjat blogga igen
    Kram Katrin

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*