Jag är inte Michael Jackson!

Blir så trött!

Samtidigt som jag inte vill bry mig måste jag erkänna att jag tar lite illa vid mig. Men jag får väl skylla mig själv som gör en web-serie för Expressen som heter ”Snygg på en lunch”. Men i den var jag väldigt tydlig med att inte göra något extremt själv. Tanken var att jag skulle ge enkla tips hur man känner sig finare och piggare. Inte bli någon förespråkare för skönhetsoperationer. Jag plockade ögonbrynen med trådar. En väldigt häftig teknik som kommer ifrån Persien/Indien. Man tar alltså bort hårstråna. Jag fick även låtsastatueringar och fönade håret. Vilket i denna artikel resulterade i att jag ”lyft” ögonbrynen med trådar. Knas. Visst har jag provat botox. Inget jag varken förnekar eller vill prata om. Det är liksom min sak. Men jag har INTE opererat mig. Har än så länge inte känt att det behövts. När de sedan jämför bilder på mig då och nu undrar jag hur de tänker. Smink, ljus och filter? Fattar de inte att man verkligen ser olika ut. Just nu har jag även gått upp i vikt. Och egentligen har ju ingen med att göra vad jag gör eller inte gör. Ändå vill jag skrika ut. Hallååå! Jag är inte Michel Jackson !! Ännu….

13
4

4 Comments

 1. Helena 26 mars, 2015 Reply

  Kärlek till dig -du vackra, stolta, modiga kvinna.

 2. Åsa 27 mars, 2015 Reply

  Du e så naturligt söt/vacker på utsidan, o verkar vara lika fin på insidan

 3. Berit 27 mars, 2015 Reply

  Äh de där skvallertidningarna! Du är vacker på alla bilder och så klart spelar ljus och make upp in på hur man ser ut!

 4. Jenny 27 mars, 2015 Reply

  Du är fin som du är! Ingen operation behövs. Det som ser naturligt ut är det som gör det vackert.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*