Emma och jag 28 år senare

 

Stockholm Finest.

It’s a hard jobBut someone got to do it…  Party igen. Det var dags för lilla mig att bege mig till en av årets stora fester. I alla fall om man är runt 20. Det känns som igår man själv var 20 år och stod på ett fullpackat CafeOpera i extremt kort kjol. Nu (28 år senare!!!!) är det dags igen. Denna gång i en heltäckande jumpsuit. Skämt åsido. Tänker aldrig på ålder. Känner mig som ung och gammal på samma gång.

Idag var jag inbjuden för att dela ut pris till årets bästa podcast. Kul. Eftersom jag precis gett mig in i podsvängen.

Först mötte jag upp Emma Wiklund och åt middag på Berns. Även hon skulle dela ut pris. Hon är en otroligt härlig människa. Också intressant att höra om hennes nya karriär med hudvårdsprodukter.

Cafe Opera var packat med härliga unga hungriga partydjur. Träffade Tobias från The Voice. Han är grym. Och min gamla danspartner från Lets Dance Tobias Bader. Hamnade bredvid Victor och Samir när det började dra ihop sig till gala. Passade på att ta en groupie-bild. Eller är det groupie när man bara är två på bilden? Man kanske kan räkna henne i bakgrunden?Alexander Ervik som är chefredaktör på Stockholm Finest hälsade alla välkomna i kalsonger. Min favorit Bianca Ingrosso (Pernillas dotter) vann pris. Hurra! Hon är superduktig. Annars blev galet snygga Kenza kvällens stora vinnare.

Hemma sent med en fullproppad goodiebag. Som sagt, someone got to do it.6
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*