Skogsmulle och nyttiga pannkakor

Vår i luften. Jag och min kompis Helene tog en lång promenad. Jag har svårt att komma iväg. Men när man väl är ute kan man inte fatta att man ofta fastnar i soffan.

När jag kom hem fanns där fyra hungriga ungar. Stekte pannkakor för glatta livet. Tror dom åt tio var. Då kvarstod problemet vad jag skulle äta. Jag som försöker vara en nyttig LCHFare. Jo det blev bananpannkakor. Man vispar två ägg och en liten banan. Steker som pannkakor och äter sedan med keso och bär. Galet gott! Och nyttigt.

Helene hade köpt en superfint citronträd på Lidl för 249 kronor.  Vilket kap! Undrar om det är svårt att hålla vid liv?

9
8

8 Comments

 1. Pernilla Eklund 24 mars, 2015 Reply

  Vad kul att du börjat blogga! Gillar dina inlägg. Härligt med promenader. Föredrar numera att promma själv eftersom jag då passar på att lyssna på er underbara pod ☺Gick 1 mil imorse med er i öronen. Ser nog lite knäpp ut när jag ibland skrattar högt för mig själv

 2. Pernilla Eklund 24 mars, 2015 Reply

  Vad kul att du börjat blogga! Gillar dina inlägg. Härligt med promenader. Föredrar numera att promma själv eftersom jag då passar på att lyssna på er underbara pod ☺Gick 1 mil imorse med er i öronen. Ser nog lite knäpp ut när jag ibland skrattar högt för mig själv

 3. Pernilla Eklund 24 mars, 2015 Reply

  Ursäkta dubbla inlägg men slutet kom inte med i inlägget.

  Mvh
  Pernilla Eklund

 4. Zara 25 mars, 2015 Reply

  Jag gillar er pod och har börjat nosa i din blogg. Jag blir dock tokig av bloggar där man måste trycka på ”läs mer” för om jag inte läst det förra inlägget måste jag gå tillbaka igen, trycka ”läs mer” igen. När alla ligger i ett flöde är det mycket bättre som på tex Pernillas blogg :)

 5. Marie 25 mars, 2015 Reply

  Kul att du börjat blogga!!
  Du sa i podcasten att du ville ha tips och här får du ett…… ☺
  Kan du inte ändra så man ser alla dina inlägg i rad när man kommer in på din sida. Som det är nu måste man klicka på ”läs mer” för att se hela inlägget sen när man läst klart måste man gå tillbaka för att kunna läsa föregående inlägg… såå jobbigt. Fler bloggare som har så tyvärr.
  Pernilla har inte så och det blir såå mycket enklare att läsa hennes blogg.
  Hoppas du förstår hur jag menar.

  Kram Marie

 6. Marie 25 mars, 2015 Reply

  Haha jag o Zara måste ha skrivit samtidigt för hennes inlägg fanns inte där när jag började skriva :-)
  Men då är det iaf. fler än jag som tycker det är jobbigt.

  //Marie

 7. Kristina 26 mars, 2015 Reply

  Håller med Marie och Zara. Mycket irriterande att behöva klicka sig in. Otroligt kul podd!!

 8. Karin B 4 april, 2015 Reply

  Tack för en härlig blogg!! Du borde marknadsföra den lite mer.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*