Inspelning av Wahlgren&Wistam 

Då var det dags att spela in avsnitt 3 av min och Pernillas Wahlgrens podcast. Vi håller till hemma i mitt kök. Min son Kid bygger upp en liten studio på köksbordet. Pernilla var som vanligt en halvtimme sen. Men när hon väl kom var hon snabb som en virvelvind i köket. Hon fixade till mattipset för veckan. Sedan skrattade vi oss igen ännu ett avsnitt. Det blev prat om analkramp och selfiepinnar. Och lyssnarnas bikter är underbara. 6
1

1 Comment

 1. Catharina 23 mars, 2015 Reply

  Tusen tack för en underbar pod.
  Man blir så glad och höra era bikter och tjuvringningar. Skrattar så mycket…
  Ni bjuder verkligen på er själva.
  Kul Sofia att du har börjat blogga. Jag kommer absolut följa den.
  Kram och ha en bra dag

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*