Mitt dåliga samvete…

När jag var på ELLE-galan tidigare i år och stod och väntade vid fotograferingen vid röda mattan började jag prata med en av ägarna till klockmärket Triwa. Han är mycket trevlig och heter Didrik Wachtmeister. Jag retades lite med honom och sa att jag minsann inte hade någon tuff klocka nu när jag skulle bli fotograferad. Här, sa Didrik. Ta min. Och så satte han på mig sin egen. Ett lån för fotograferingen. Mycket trevligt. Jag gillade den. Kanske lite för mycket. För jag ”glömde” att lämna tillbaka den. Och nu efter några månader känns den lite min. Hjälp. Pinsamt. Jag är en sofistikerad tjuv. Men om du läser detta Didrik. Du ska få tillbaka klockan. Men du måste du komma ifatt mig först.

14
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*