Nu kör vi igen!

Med vårsolen föddes plötsligt ett behov av att damma av min blogg som varit vilande i två år. Det känns som det är så mycket roligt på gång. Varför inte dela med sig? Dock har jag typ glömt bort alla funktioner. Var laddar man upp bilder? Hur ändrar man? Hur raderar man? Jag vet att det finns galet många proffs därute. Och jag ska nog lära mig på ett kick. Speciellt med hjälp av min fantastiska vän Emilia. Hon kom hem till mig idag och gick tålmodigt igenom allt. Så full av beundran för tekniska personer.

Efter det tog vi en promenad i vårsolen till Millesgårdens Lanthandel här på Lidingö. Ett riktigt guldställe. Med oss hela tiden fanns snyggingen Fernando.FullSizeRender 6 FullSizeRender 9 FullSizeRender 7Har sedan två veckor provat på LCHF. Jag hatar egentligen att banta. Men nu är det kris. Jag kommer inte i mina kläder. Så att äta på restaurang blir alltid en liten utmaning. Men på Millesgårdens Lanthandel fixade dom det fint. Det blev skagenröra och en stor bit brieost. Det känns fortfarande overkligt att man skulle gå ner i vikt när man kan äta så mycket fett. Spännande fortsättning följer. fem kilo ner är målet. Som ni ser var det gott. Mycket gott.FullSizeRender 4FullSizeRender 8.FullSizeRender 3

3
0

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*