Förutfattade meningar

Trots över 20 år i en branch där man nästan dagligen stöter på mer eller mindre officiella personer, händer det fortfarande att personer eller ”kändisar” som jag möter känns lite overkliga. Antingen beror det på att jag har en inarbetad mediabild av dom. Eller så beundrar jag eller tycker illa om dom utan att kanske egentligen känna dom. Förutfattade meningar är ett gissel.

Att ha träffat hela Spicegirls är det inte många som kan skryta med. Vem var trevligast? Vem var coolast i verkligheten? Och ville dom att jag skulle vara med i deras grupp?
Hur Ricky Martin fåfäng? Och vilken är hans bästa sida?
Hur reagerade Janet Jackson när jag frågade om hennes bror Michaels zoo hemma i Neverland? Hade han verkligen giraffer?
Är det sant! Friade Wyclef Jean till mig med en stor diamantring? Och vad hade hänt om jag sagt ja?

Här tänkte jag passa på att berätta om några av mina möten.  Mitt eget ”Jag mötte Lassie”.

4
1

1 Comment

  1. Daniel 21 december, 2013 Reply

    Kommer fortfarade ihåg din intervju med Janet Jackson, såg framemot den och det var roligt att höra henne men tyckte dock att du var ganska oproffsig med dina konstiga frågor om hennes bror Michael. Såg ut som om Janet ville ge dig en rak höger, vilket jag hade gjort om jag var i hennes situation.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*